Hoofdgerechten met vlees of vis

Onze hoofdgerechten

 

 

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammen,

mousselinepuree en een truffelsausje

30

Gebakken presa

(vers Iberisch vlees uit het huis van Maldonado "spier tussen de nek en de schouder")

met ratte aardappelen, seizoensgroenten en een portosausje

28

Tomahawksteak (per 2 personen)

met maïskolf, fris slaatje, crispy cubes van aardappel en bearnaise

29 pp

"Robespièrre Filet pur"

fijngesneden met rucola, mini-tomaatjes, parmezaan,

aardappelteentjes, kappertjes en rode ui

met balsamico- of truffel vinaigrette

29

Kingkrab “à la Robespièrre”

met rucola, mini-tomaatjes, rode ui en kappertjes, parmezaan, ratte-aardappelen,

afgewerkt met olijfolie en balsamicosiroop

34

Gebakken kabeljauw met geroosterde tuingroenten,

sponsecake van aardappel en een creme van gele paprika

26

Goudbrasem met kruidenkorst, gebakken tarwemengeling,

groene aspergetips, lookboter, en een kruidenslaatje

28

 

Reserveer vandaag nog

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid te vieren? Waarom komt u dat dan niet doen bij Restaurant Boca in ’s-Gravenwezel. Leg vandaag nog uw reservatie vast via de contactpagina.

Back to Top