Hoofdgerechten met vlees of vis

Onze hoofdgerechten

Zacht gegaarde melkkalf in een venkelkorst met boschampignons,

gele wortelcreme, aardappelkrokantjes en een jus van morieltjes

28

Gebakken presa

(vers Iberisch vlees uit het huis van Maldonado "spier tussen de nek en de schouder")

met ratte aardappelen, seizoensgroenten en een portosausje

28

Tomahawksteak (per 2 personen)

met maïskolf, fris slaatje, crispy cubes van aardappel en bearnaise

29 pp

"Robespièrre Filet pur"

fijngesneden met rucola, mini-tomaatjes, parmezaan,

aardappelteentjes, kappertjes en rode ui

met balsamico- of truffel vinaigrette

29

Kingkrab “à la Robespièrre”

met rucola, mini-tomaatjes, rode ui en kappertjes, parmezaan, ratte-aardappelen,

afgewerkt met olijfolie en balsamicosiroop

34

Gebakken lotte met verse groenten, risotto en schuim van marjolijn

27

Goudbrasem met kruidenkorst, gebakken tarwemengeling,

korenasperges, lookboter, en een kruidenslaatje

28

 

 

 

Reserveer vandaag nog

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid te vieren? Waarom komt u dat dan niet doen bij Restaurant Boca in ’s-Gravenwezel. Leg vandaag nog uw reservatie vast via de contactpagina.

Back to Top