Hoofdgerechten met vlees of vis

Onze hoofdgerechten

 

Gebraden grijspoot patrijs met spruitjes, gekonfijte ui,

gebakken krieltjes en een braadjus met madeira

36

"Robespièrre"

Filet pur fijngesneden met rucola, mini-tomaatjes, parmezaan,

aardappelteentjes, kappertjes en rode ui

met balsamico- of truffel vinaigrette

29

Wilde eendfilet met knolselder, kikkererwt, pastinaakcreme,

rösti en een pittige laksaus met citroengras

26

Entrecote met wintergroenten, gestoofde zoete ui,

amandelkroketje en een kalfsjus met rode wijn

28

Millefeuille van zeetong met paddestoelen,

aardappelpuree en een zoete wijnsaus met verse kruiden

34

Gebakken kabeljauw met venkelzaadkorst,

seizoensgroenten, zoete aardappelpuree en salieboter

26

Gebakken wilde zeebaarsfilet, risotto met parmesan, gebakken prei

en een zachte schuim van pernod

32

 

 

 

Reserveer vandaag nog

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid te vieren? Waarom komt u dat dan niet doen bij Restaurant Boca in ’s-Gravenwezel. Leg vandaag nog uw reservatie vast via de contactpagina.

Back to Top