Hoofdgerechten met vlees of vis

Onze hoofdgerechten

 

De eerste Belgische asperges op Vlaamse wijze

met dauphines-aardappelen

24

Salt im "boca"

Kalfsrolletje met serranoham, potatocrisps met limoenmayonaisse en pijpajuin,

verse marktgroenten en een putanescasaus

28

Krokant gebakken parelhoen, risotto met parmesan,

asperges en een gerookt sausje

28

"Robespièrre"

Filet pur fijngesneden met rucola, mini-tomaatjes, parmezaan,

aardappelteentjes, kappertjes en rode ui

met balsamico- of truffel vinaigrette

29

Ovenbereid kabeljauwfilet in witte wijn, miniprunella's,

rode ui, kappertjes, geconfijte citroen en vergezeld met ratte-aardappelen

26

Zonnevisfilet uit de noordzee met frisse kruiden korst, monniksbaard

grof geplette aardappelen met verse kruiden en een botersausje met graanmosterd

28

Tarbotfilet met lamsoor, groene en witte asperges,

aardappelrosti en een fris limoensausje

34

 

Reserveer vandaag nog

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid te vieren? Waarom komt u dat dan niet doen bij Restaurant Boca in ’s-Gravenwezel. Leg vandaag nog uw reservatie vast via de contactpagina.

Back to Top