Hoofdgerechten met vlees of vis

Onze hoofdgerechten

Gebraden lamsribstuk met shiitake en spitskool,

gekarameliseerde geitenkaaspuree en een sausje van Fourme d'amber

29

Krokant gebakken zwezeriken met boschampignons,

gebakken aardappelpuree en truffelsaus

29

Laag gegaard reegeit rugfilet met bloemkoolzalf, jonge wortelen,

dauphins, geroosterde amandelen en een wildjus met cranberry's

32

Gegrilde entrecote met marktgroenten,

rösti-cubes en bordelaisesaus

27

"Robespièrre"

Filet pur fijngesneden met rucola, mini-tomaatjes, parmezaan,

aardappelteentjes, kappertjes en rode ui

met balsamico- of truffel vinaigrette

29

Skreifilet met marktgroenten,

puree en kervelbotersaus

26

Millefeuille van zeetong gevuld met boschampignons,

bataatmousseline en een citroenbotersausje

34

 

 

 

 

 

Reserveer vandaag nog

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid te vieren? Waarom komt u dat dan niet doen bij Restaurant Boca in ’s-Gravenwezel. Leg vandaag nog uw reservatie vast via de contactpagina.

Back to Top