Hoofdgerechten met vlees of vis

Onze hoofdgerechten

 

 

 

"Robespièrre"

Filet pur, fijngesneden met rucola, tomaatjes, parmesan,

aardappelteentjes, kappertjes en rode ui

met balsamico- of truffel vinaigrette

29

Tomahawksteak (per 2 personen)

met een fris slaatje, bearnaise en potato crisps met zure room vinaigrette

33 pp

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammen,

gele wortelzalfje, dauphinnes en een truffelsaus

30

 

Gebakken scampi met parelcouscous, taleggio

in een arrabiatasausje met basilicum en look

22

Krokante kabeljauwfilet in een jasje van gedroogde ham,

verse marktgroenten, rosti's en een pittige salsa van chili, tomaat en basilicum

26

Kingkrab “à la Robespièrre”

met rucola, mini-prunella, parmezaan, rode ui, kappertjes, afgewerkt met truffelvinaigrette

36

Kaas-truffelkroketjes met

een fris slaatje van verse groenten en truffelvinaigrette

18

Verse linguini met gebakken paddestoelen, tartufata,

gedroogde tomaat, basilicum en parmezaan

19

Krokant gebakken groentjes met

truffelmayonaisse en balsamicovinaigrette

19

 

Reserveer vandaag nog

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid te vieren? Waarom komt u dat dan niet doen bij Restaurant Boca in ’s-Gravenwezel. Leg vandaag nog uw reservatie vast via de contactpagina.

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site