Hoofdgerechten met vlees of vis

Onze hoofdgerechten

 

 

 

Fazantenborst met schorseneren, spruitjes, krieltjes

en een wildfond met szechuanpeper

27

Verse hazenrugfilet met boschampignons, butternutpompoenzalf

dauphinnes-aardappelen en een jus van truffel

35

Gebraden hertenkalffilet met verse rode kool, rösti,

afgewerkt met pastinaakchips en een wildjus met gerookt spek

31

Krokant gebakken kalfszwezerik met knolseldercreme,

gebakken puree, paddestoeltjes en kalfsjus met cepes

29

"Robespièrre"

Filet pur fijngesneden met rucola, mini-tomaatjes, parmezaan,

aardappelteentjes, kappertjes en rode ui

met balsamico- of truffel vinaigrette

29

Gebakken tarbot met een citroen-kruidenpuree,

marktgroenten en een graanmosterdsausje

34

Kabeljauwfilet met gebakken prei en pancetta,

zoete aardappelpuree en een zoetzure botersaus

26

 

 

Reserveer vandaag nog

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid te vieren? Waarom komt u dat dan niet doen bij Restaurant Boca in ’s-Gravenwezel. Leg vandaag nog uw reservatie vast via de contactpagina.

Back to Top