Voorgerechten om op smaak te komen

Onze voorgerechten 

 

 

"Duo van paling"

Gekarameliseerde paling met sesam en gerookte paling

met butternutcreme en afgewerkt door een fris kruidenslaatje

18

Gebakken sint-Jacobsvruchten met zeekraal,

rijstkrokant en een kervelbotersausje

22

Traag gegaard wild zwijn in een notenkorst

op een bedje van rammenas, kervel en waterkers met een thaise vinaigrette

18

Gebakken ganzelever in cacaoboter met auberginecrème,

gemarineerde gele en groenecourget, waterkers en witte raapjes

19

"Tapabordje" (ideaal om te delen)

4 gevarieerde hapjes van de kaart

22

Tataki van tonijn met wakame, wasabi, sojasaus, sesampoeder

en een erwtenscheut salade

20

Huisbereide garnaalkroketten van grijze garnalen op een bedje van peterseliecrumble,

radijsjes en snoeptomaatjes, afgewerkt met waterkers

19

Dimsum:

gestoomde oosterse wontonhapjes

15

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u de smaak al in de mond gekregen en wilt u meteen reserveren bij Restaurant Boca in ‘s-Gravenwezel? Surf dan meteen naar de contactpagina.

Back to Top