Voorgerechten om op smaak te komen

Onze voorgerechten 

 

 

 

 

De eerste Belgische asperges op Vlaamse wijze

19

Paletta van het Cerdo Iberico bellota "Maldonado"

met gegrilde asperges, postelein, prunella en manchego

22

Huisgerookte kalfsfilet, laag gegaard, fijn gesneden en

vergezeld met een mousse van tonijn, rucola en parmezaan

18

Gebakken Sint-Jacosvruchten met een salsa van advocado, artisjok en appel

met rijstkoekje en aioli

20

Tataki van tonijn met wakame, zwarte en witte sesampoeder,

wasabi, sojasaus, en gember

20

Huisbereide garnaalkroketten met truffelmayonaisse,

een salade van knolselder, grijze garnalen en verse kruiden

19

Dimsum:

gestoomde oosterse wontonhapjes

15

 

"Tapabordje" (ideaal om met 2 te delen)

4 gevarieerde hapjes van de kaart TOP!

24

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u de smaak al in de mond gekregen en wilt u meteen reserveren bij Restaurant Boca in ‘s-Gravenwezel? Surf dan meteen naar de contactpagina.

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site