Voorgerechten om op smaak te komen

Onze voorgerechten 

 

 

 

 

Verse krabcakes met gebakken pastinaak, kikkererwten

en een zacht currysausje

18

Gebakken sint-jacobsvruchten met een frisse risotto met zeste van citroen

en gerookte paling, afgewerkt met madeirasiroop

21

cinghiale tonato”

dun gesneden gemarineerd everwijnfilet met tonijnsaus, kappertjes, parmezaan en rucola

17

Huisbereide terrine van ganzenlever

afgewerkt met sherrysiroop en truffel, peperkoekpoeder en een rozijnentoast

19

Tataki van tonijn met wakame, zwarte en witte sesampoeder,

zoetzure courgette, wasabi, sojasaus en een erwtenscheut salade

20

Huisbereide garnaalkroketten van grijze garnalen op een bedje van peterseliecrumble,

radijsjes en minitomaatjes, afgewerkt met waterkers

19

Dimsum:

gestoomde oosterse wontonhapjes

15

 

"Tapabordje" (ideaal om met 2 te delen)

4 gevarieerde hapjes van de kaart

22

 

Neem contact met ons op

Heeft u de smaak al in de mond gekregen en wilt u meteen reserveren bij Restaurant Boca in ‘s-Gravenwezel? Surf dan meteen naar de contactpagina.

Back to Top