Boca, uw restaurant in het hartje van 's-Gravenwezel

Bij restaurant Boca in ’s-Gravenwezel stelt eigenaar/chef-kok Tom u met trots zijn hedendaagse keuken met Franse en Mediterraanse toetsen voor, rekening houdend met seizoensgebonden gerechten.

En dit terwijl mede-eigenaar Koen u met plezier verwent met zijn vlotte en vriendelijke bediening, die u tevens ook graag verder helpt bij het kiezen van heerlijke wijnen.

 

AFHAALMENU KERST 2019

Dit jaar geen zin om zelf te koken, dat kan met onze afhaalkeuzemenu dit jaar. De menu komt op €45 per persoon en er kan als volgt gekozen worden:

 

vg;

Tataki van tonijn met sojasaus, wasabi, sesampoeder, gemarineerde gember en waterkers OF Paté van eend met uienconfituur, rozijnentoast, siroop van madeira en peperkoekpoeder

hg;

Hert met boschampignons, rode kool, kroketjes en een wildjus OF Fazantenborst met gebraiseerd witloof, kroketjes en een cognacroomsaus

dessert;

Sinaasbrioche met chocoladecreme, appelsiengelei en een sabayon van cacao OF Trio van chocolade, brownie, mousse van melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade

 

Bestellen ten laatste voor 21/12/19. Er zal tevens een filmpje online staan voor de afwerking van deze gerechten op onze facebookpagina vanaf 21/12/19.(Voor diegene die hulp vereisen)

 

 

Geniet van een heerlijk dinertje

Als u tijdens de zomermaanden wilt genieten van een heerlijk dinertje in de zon bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt op deze website in ieder geval al eens in onze menukaart snuisteren. Zo weet u van welke gerechten u bij ons kunt genieten.


Breng ons een virtueel bezoekje

Of breng al even een virtueel bezoekje aan onze zaak. Dat kan via de fotogalerij waarin we een aantal foto’s van ons restaurant verzameld hebben. Wij hopen u zo snel mogelijk in levende lijve te mogen verwelkomen.

Heeft u nog vragen over onze zaak of over de gerechten die in ons restaurant Boca in ’s-Gravenwezel opgediend worden?
Neem dan snel contact met ons op.

 

Restaurant Boca - ‘s Gravenwezel

Restaurant Boca - ‘s Gravenwezel

Restaurant Boca - ‘s Gravenwezel

Restaurant Boca - ‘s Gravenwezel - Bizbook
Wat vindt u van onze diensten?
 • joannes q.
  18-01-2019 11:02
  ik was vergeten de sterren aan te duiden het waren .....
 • joannes quanten
  18-01-2019 11:00
  het was weer top, een lekker fazantje en heerlijke garnaalkroketten
 • Fred Vantichelt
  09-04-2017 12:54
  Gisteren weeral een hoogstaande culinaire ervaring mogen beleven in dit toprestaurant .
Back to Top