Suggesties

 

 

 

Voorgerechten

 

Carpaccio van sint-jacobsvruchten met limoen, olijfolie,

roze peper, looktoastje en jonge waterkers

22

Eendenlever (no force feed)

met vijgennotenbroodtoast,

creme van aubergine, peperkoekpoeder en siroop van madeira

21

Nazomers slaatje”

Kruidige mince van kalkoen met limoencress,

guacamole, zure room en een krokantje van hamon

19

 

Hoofdgerechten

 

Vlaswijtijngfilet met venkelzaadkorst, mengeling van jonge groenten

zoete aardappelpuree en lookbotersaus met verse tuinkruiden

26

Gebakken botervis met jonge bladspinazie en zeekraal,

geplette aardappel met citroen en basilicumolie

26

Gebakken presa

(vers Iberisch vlees uit het huis van Maldonado "spier tussen de nek en de schouder")

rosti, boschampignons met chips en zalf van pastinaak, portosaus

30

 

Desserts

 

Earl grey geparfumeerde Creme brulee

10

Mousse van Baileys en chocolade, zanddeeg-crumble, zure room ,

karamel en siroop van chocolade

11

 

 

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site