Suggesties

 

 

 

Voorgerechten

 

Zeeuwse mosselen met witte wijn, gedroogde tomaatjes en look

16

Verse nieuwe Hollandse maatjes met gespipperde rode ui en gehakte tuinkruiden

15

ThaiBeef”

gegrild filet pur van Belgisch wit-blauw met koriander, limoen, soja,

daikonkrullen, scheutjes en zwarte sesampoeder

22

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Gebakken parelhoenfilet met julliene van prei en wortel,

butternutcreme en een schuim van spek

28

Groentenrisotto met dorade, verse zomertruffel en parmesan

31

Entrecote van Belgisch wit-blauw

met ovengebakken rozemarijnaardappelen, seizoensgroenten en een portosaus

30

 

 

 

Desserts

 

Mousse van mascarpone met aardbeien, amaretti-crumble en frambozencoulis

11

Cheesecake met rood fruit, speculooscrumble en karamelsiroop

11

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site