Voorgerechten om op smaak te komen

Onze voorgerechten 

 

 

Rundcarpaccio “Classic”

met rucola, snoeptomaat, parmezaan en balsamicovinaigrette met walnootolie

17

Presa van het Iberisch varken

met creme van paprika, tomaat en mango met witte portosiroop

20

Fijne salade van zurkel en zoetzure komkommer met

à la minute gebakken scampibeignets en een dipsaus van limoen en zure room

18

Gebakken langoustines à la plancha met postelein,

gemarineerde bospaddestoelen, pastinaakcreme, geserveerd op een kroepoek van rijst

19

Tataki van tonijn met wakame, zwarte en witte sesampoeder,

wasabi, sojasaus, en gember

20

Huisbereide garnaalkroketten met truffelmayonaisse,

een salade van knolselder, grijze garnalen en verse kruiden

19

Dimsum:

gestoomde oosterse wontonhapjes

15

 

"Tapabordje" (ideaal om met 2 te delen)

4 gevarieerde hapjes van de kaart TOP!

24

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u de smaak al in de mond gekregen en wilt u meteen reserveren bij Restaurant Boca in ‘s-Gravenwezel? Surf dan meteen naar de contactpagina.

Back to Top