Voorgerechten om op smaak te komen

Onze voorgerechten 

 

 

Huisbereide terrine van ganzelever met rozijnentoast, madeirasiroop,

een creme van peren, vijgjes en affilacress

20

Kort gebakken lomo met look en verse tijm, salsa van mango en tomaat,

kervel en witte portosiroop

19

Vitello tonato”

dun gesneden gemarineerd kalfsvlees met tonijnsaus, kappertjes, parmezaan en rucola

16

"Linguini al vongolé"

Lintpasta met venusschelpjes, witte wijn, gedroogde tomaatjes en look

17

TOP! Carpaccio van fleur de Wagyufrance rundsvlees(100% volbloed)

met zoetzure chioggia biet, ruccola en tomberry's

22

Bordje van topvleeswaar!

Jamon en Pancetta van het Cerdo Iberico bellota "Maldonado"

19

Huisbereide garnaalkroketten op een bedje van roze garnalen, waterkers en radijsjes

19

Dimsum:

gestoomde oosterse wontonhapjes

15

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u de smaak al in de mond gekregen en wilt u meteen reserveren bij Restaurant Boca in ‘s-Gravenwezel? Surf dan meteen naar de contactpagina.

Back to Top