Welkom
Beste klanten & vrienden
In “de parel der voorkempen” en het centrum van ’s Gravenwezel vind ons gezellig restaurant
Eigenaar/chefkok Tom Quanten presenteert een hedendaagse keuken, waarbij we gebruik maken van verse seizoensgebonden producten, die hij met passie bereiden tot regelrechte pareltjes.
Onze suggesties worden maandelijks of volgens seizoensgebonden vernieuwd
Tijdens de zomermaanden kan u op het verwarmd overdekt terras genieten van een heerlijk zuiders diner met een ondergaande zon.
Ook met groepen kan u steeds in restaurant Boca terecht.
Voor vragen en online reservaties kan u ons contacteren via info@restaurantboca.
- @resto_boca
- @restaurantbocaschilde
- @gault&milliau
MENUKAART
Nieuwe suggesties van 01/09 tem 15/10
SUGGESTIES
VOORGERECHTEN
Top-Kop!
Kroketje van boerekop met honing-mosterdvinaigrette en sesam,
rilette en fijne rauwkostgroenten
€ 25
Parmesan risotto met gebakken Sint-Jacobsvruchten
en verse herfsttruffel
€ 31
HOOFDGERECHTEN
Gebakken secreto (Iberisch varkensvlees),
krokante rozemarijnaardappelen met citroen,
tomatencompot en een braadjus met honing en tijm
€ 42
PUUR!
Op vel gebakken corvinafilet met boterlinguini,
verse herfsttruffel en parmesan
€ 45
DESSERTS
Homemade New York cheesecake met rood fruit
afgewerkt met witte chocolade-krulletjes
€ 16
Cube van pure chocolade met amandelbrood koekjes,
banaan toffee en zure room
€ 16
VOORGERECHTEN
“Tapasbordje” (vanaf 2 personen)
4 gevarieerde hapjes van de kaart
TOP!
Plankje van onze zelfgemaakte coppaham “De COBOCCA”
(In samenwerking met beenhouwerij “Van Sanden” bereiden wij zelf deze COPPAham)
vergezeld met enkele toastjes van ons huisbereid foccaciabrood
“Vitello Tonato Anders”
Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden
met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan
Verse tartaar van rund met rucola, mini prunella, parmesan,
limoenmayonaisse en een broodkrokantje
Huisbereide garnaalkroketten
met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer,
wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
12u Traag gegaard crispy buikspek met een frisse aardappelsalademix
zure room, pijpajuin, gele wortelcreme en laksaus
SALADES & PASTA'S
Salade met verse marktgroenten en drie vinaigrettes: balsamico, truffel en mosterd
Ravioli met ricotta, verse tuinkruiden, look en boter
Kaastruffelkroketten, een uitgebreide salade met marktgroenten en truffelmayonaisse
Verse lintpasta met boschampignons, tartufata, parmezaan en rucola
HOOFDGERECHTEN
Black Agnus Tomahawk (per 2 personen) +-1,1kg
geserveerd met verse frieten, een fris slaatje
en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
Gegrilde filet pur met verse frieten, een fris slaatje
en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
Onze klassieker “de Robespièrre”
Gebakken Belgisch witblauw rund met rucola, honingtomaatjes,
parmesan, aardappelteentjes, kappertjes
en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette
Krokant gebakken kalfszwezerik met boschampignons,
pomme dauphinnes en porto-saus
Op vel gebakken hoevekip met krokante rosti,
gebakken groentjes en bruine jus van kip
Kabeljauwfilet met gebakken marktgroenten,
puree en kervelbotersaus
Wilde zeebaarsfilet met olijfoliepuree en citroen,
snijbonen, aspergetips, mini-courgette en dragonsaus
DESSERTS
Café glacé
“Moelleux au chocolat”
Chocoladecakeje met binnenin vloeiende chocolade en vergezeld door vanille-ijs
Huisbereid nougat-ijs met spongecake karamelsiroop en rood fruit
“De snoepzonde”(fingerfood) Verse Oliebollen van rozijnenbrood
“Klassieke Dame blanche” Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
Plankje van 4 verschillende kazen,
vergezeld met een verse vijgencompot, studentenhaver en rozijnenbrood-toast
DEGUSTIEFJES VOOR DE “GENIETERS”
“Het Madeira Quartetje”: Een proeverij van Madeira’s Boal/Verdelho/Sercial/Malvasia
“Een glazen dessertje”: Een dessertwijn voor begeleiding bij of als snoepje achteraf
“Carajillo”: Spaans degustiefje van espresso en Veterano
Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.
MENUKAART
VOORGERECHTEN
-
"Tapabordje" €29
4 gevarieerde hapjes van de kaart (ideaal om te delen)
-
Plankje van vleeswaar “De COBOCCA” €18
(In samenwerking met beenhouwerij "Van Sanden" bereiden wij zelf deze COPPAham) vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes
-
“Vitello Tonato Anders” €19
Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan
-
Verse tartaar van rund €18
met rucola, mini prunella, parmesan, limoenmayonaisse en een broodkrokantje
-
Huisbereide garnaalkroketten €17
met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing
-
Tataki van tonijn €19
met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
-
Terrine van ganzenlever €19
met vijgencompot, portosiroop peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast
HOOFDGERECHTEN
-
Black Agnus Tomahawksteak (per 2 personen) +-1,1kg €38pp
geserveerd met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Gegrilde filet pur €35
met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Onze klassieker "de Robespièrre" Gebakken rundsrumsteak €28
met rucola, honingtomaatjes, parmesan, aardappelteentjes, kappertjes en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette
-
Krokant gebakken kalfszwezerik €33
met boschampignons, pomme dauphinnes en porto-saus
-
Op vel gebakken parelhoen €28
met gebakken aardappelen, verse groenten en kalfsjus met spekjes
-
Kabeljauwfilet €27
met gebakken marktgroenten, puree en kervelbotersaus
-
Wilde zeebaarsfilet 34
met krokante rosti, zeekraal en dragonsaus
SALADES & PASTA'S
-
Vegetarische salade €14/€19
van verse marktgroenten en drie vinaigrettes
-
Palourdes al vongole €18/€24
met linguinipasta in witte wijn, boter en look
-
Kaastruffelkroketten €17/€23
, een uitgebreide salade met marktgroenten en truffelmayonaisse
-
Verse lintpasta met tartufata, €16/€22
boschampignons en basilicum
DESSERTS
-
Mousse van mascarpone €12
met verse aardbeien, frambozencoulis en cantuccinicrumble
-
“Moelleux au chocolat” €12
Chocoladecakeje met binnenin vloeiende chocolade en vergezeld door vanille-ijs
-
Huisbereid nougat-ijs €11
met spongecake karamelsiroop en rood fruit
-
“De snoepzonde”(fingerfood €12
) Verse Oliebollen van rozijnenbrood
-
“Klassieke Dame blanche” €12
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
-
Plankje van 4 verschillende kazen €14
vergezeld met een verse vijgencompot, studentenhaver en rozijnenbrood-toast
DEGUSTIEFJES VOOR DE “GENIETERS”
vg
-
Verse Hollandse maatjes 15
Klassiek met rode ui, gehakte kruiden, afgewerkt met cress-scheuten
-
½ Canadese babykreeft 24
met licht pikante limoen-kruidenboter
-
hg
-
Op vel gebakken pladijsfilet 29
met lamsoren, puree van zoete aardappel, veloute van paprika en een krokantje van brickdeeg
-
Gebraden lamskroon 34
met seizoensgroenten, puree met gebakken look en een braadjus met honing, tijm en verveine
-
desserts
-
Huisbereid citroentaartje 13
op boterkoekbodem, frambozen en vanille-yoghurt
-
“Mokka Mokka Mokka” 13
koffie in 3 texturen Parfait/panacotta”cappuccino”/Kahlua
Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.
Info & Reservaties
Telefoon
- @tom_boca
- @restaurantbocaschilde
- @gault&millau
Adres
Wijnegemsteenweg 39,
2970 ‘s-Gravenwezel (Schilde) – BE
Openingsuren
Dinsdag tem Vrijdag: 12u-14u / 18u-22u
Zaterdag: 18u-22u
Zondag en Maandag: gesloten
Wij zijn uitzonderlijk gesloten in het op
2 en 3 augustus 2024