
Welkom!
In het centrum van ’s Gravenwezel vind ons gezellig restaurant
Eigenaar/Chefkok Tom Quanten presenteert u zijn hedendaagse keuken, waarbij hij vooral gebruik maakt van verse seizoensproducten.
Zijn vaste kaart word om de 2 a 3 maanden verfrist en worden er seizoensgebonden suggesties aan toegevoegd.
Tijdens de zomermaanden kan u op het verwarmd terras genieten van een heerlijk zuiders diner in de zon. Ook met groepen kan u steeds bij restaurant Boca terecht. Voor vragen en online reservaties kan u ons contacteren via info@restaurantboca.be
MENUKAART 03/05 tem 30/06
VOORGERECHTEN
-
"Tapabordje" €29
4 gevarieerde hapjes van de kaart (ideaal om te delen)
-
Plankje van vleeswaar “De COBOCCA” €18
(In samenwerking met beenhouwerij "Van Sanden" bereiden wij zelf deze COPPAham) vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes
-
“Vitello Tonato Anders” €19
Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan
-
Verse tartaar van rund €18
met rucola, mini prunella, parmesan, limoenmayonaisse en een broodkrokantje
-
Huisbereide garnaalkroketten €17
met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing
-
Tataki van tonijn €19
met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
-
Terrine van ganzenlever €19
met vijgencompot, portosiroop peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast
HOOFDGERECHTEN
-
Black Agnus Tomahawksteak (per 2 personen) +-1,1kg €38pp
geserveerd met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Gegrilde filet pur €35
met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Onze klassieker "de Robespièrre" Gebakken rundsrumsteak €28
met rucola, honingtomaatjes, parmesan, aardappelteentjes, kappertjes en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette
-
Krokant gebakken kalfszwezerik €33
met boschampignons, pomme dauphinnes en porto-saus
-
Op vel gebakken parelhoen €28
met gebakken aardappelen, verse groenten en kalfsjus met spekjes
-
Kabeljauwfilet €27
met gebakken marktgroenten, puree en kervelbotersaus
-
Wilde zeebaarsfilet 34
met krokante rosti, zeekraal en dragonsaus
SALADES & PASTA'S
-
Vegetarische salade €14/€19
van verse marktgroenten en drie vinaigrettes
-
Palourdes al vongole €18/€24
met linguinipasta in witte wijn, boter en look
-
Kaastruffelkroketten €17/€23
, een uitgebreide salade met marktgroenten en truffelmayonaisse
-
Verse lintpasta met tartufata, €16/€22
boschampignons en basilicum
DESSERTS
-
Mousse van mascarpone €12
met verse aardbeien, frambozencoulis en cantuccinicrumble
-
“Moelleux au chocolat” €12
Chocoladecakeje met binnenin vloeiende chocolade en vergezeld door vanille-ijs
-
Huisbereid nougat-ijs €11
met spongecake karamelsiroop en rood fruit
-
“De snoepzonde”(fingerfood €12
) Verse Oliebollen van rozijnenbrood
-
“Klassieke Dame blanche” €12
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
-
Plankje van 4 verschillende kazen €14
vergezeld met een verse vijgencompot, studentenhaver en rozijnenbrood-toast
Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.
Info & Reservaties
Telefoon
Adres
2970 's-Gravenwezel (Schilde) - BE
Openingsuren
Dinsdag: 12u-14u/18u-22u
Woensdag: 12u-14u/18u-22u
Donderdag: 12u-14u/18u-22u
Vrijdag: 12u-14u/18u-22u
Zaterdag: 18u-22u
Zondag: gesloten