RESTAURANT BOCA - logo

VALENTIJNMENU
VAN 10/02 TEM 18/02 BESCHIKBAAR
€75 PP

2 Hapjes van de Chef
~
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
~
Op vel gebakken skreifilet met prei, pancetta en een beurre blanc met grijze garnalen
~
Melkkalf entrecote met gebrande lente ui, zoete aardappelpuree en een sausje van Guinea peper
~
Toffee gebakje met butterscotch van banaan en een salsa van ananas,banaan en limoen

In “de parel der voorkempen” en het centrum van ’s Gravenwezel vind ons gezellig restaurant

Eigenaar Tom Quanten verwelkomt u in de zaak en begeleid u tijdens het dinner, alsook presenteert hij een hedendaagse keuken, waarbij onze chef Gregory Cresens gebruik maakt van verse seizoensproducten en deze met passie bereid tot regelrechte pareltjes.

Onze suggesties worden maandelijks of volgens seizoensproducten vernieuwd

Tijdens de zomRestaurant boca - terras schildeermaanden kan u op het verwarmd terras genieten van een heerlijk zuiders diner met een ondergaande zon.

Ook met groepen kan u steeds in restaurant Boca terecht.

Voor vragen en online reservaties kan u ons contacteren via info@restaurantboca.

Volg ons ook op

MENUKAART

VOORGERECHTEN

  • "Tapabordje" €29

    4 gevarieerde hapjes van de kaart (ideaal om te delen)

  • Plankje van vleeswaar “De COBOCCA” €18

    (In samenwerking met beenhouwerij "Van Sanden" bereiden wij zelf deze COPPAham) vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes

  • “Vitello Tonato Anders” €19

    Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan

  • Verse tartaar van rund €18

    met rucola, mini prunella, parmesan, limoenmayonaisse en een broodkrokantje

  • Huisbereide garnaalkroketten €17

    met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing

  • Tataki van tonijn €19

    met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi

  • Terrine van ganzenlever €19

    met vijgencompot, portosiroop peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast

HOOFDGERECHTEN

  • Black Agnus Tomahawksteak (per 2 personen) +-1,1kg €38pp

    geserveerd met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus

  • Gegrilde filet pur €35

    met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus

  • Onze klassieker "de Robespièrre" Gebakken rundsrumsteak €28

    met rucola, honingtomaatjes, parmesan, aardappelteentjes, kappertjes en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette

  • Krokant gebakken kalfszwezerik €33

    met boschampignons, pomme dauphinnes en porto-saus

  • Op vel gebakken parelhoen €28

    met gebakken aardappelen, verse groenten en kalfsjus met spekjes

  • Kabeljauwfilet €27

    met gebakken marktgroenten, puree en kervelbotersaus

  • Wilde zeebaarsfilet 34

    met krokante rosti, zeekraal en dragonsaus

SALADES & PASTA'S

Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.

Info & Reservaties

Telefoon

E-mail

Volg ons ook op

Adres

Wijnegemsteenweg 39,
2970 ‘s-Gravenwezel (Schilde) – BE

Openingsuren

Dinsdag tem Vrijdag: 12u-14u / 18u-22u
Zaterdag: 18u-22u

Zondag en Maandag: gesloten

 

Reserveer hier (Gelieve minstens 1 dag op voorhand te mailen. Indien u de dag zelf wil reserveren, graag telefonisch)

Restaurant Boca
Wijnegemsteenweg 39, 2970 's-Gravenwezel - België