
Welkom!
Beste klanten en vrienden!
Wij zijn van de partij op het foodfestival Wezel-Culinair op 02-03-04/09
tot dan
In “de parel der voorkempen” en het centrum van ’s Gravenwezel vind ons gezellig restaurant
Eigenaar Tom Quanten verwelkomt u in de zaak en begeleid u tijdens het dinner, alsook presenteert hij een hedendaagse keuken, waarbij onze chef vooral gebruik maakt van verse seizoensproducten.
Onze suggesties worden maandelijks of volgens seizoensproducten vernieuwd
Tijdens de zomermaanden kan u op het verwarmd terras genieten van een heerlijk zuiders diner in de zon.
Ook met groepen kan u steeds in restaurant Boca terecht.
Voor vragen en online reservaties kan u ons contacteren via info@restaurantboca.
MENUKAART
SUGGESTIES
VOORGERECHTEN
Verse Hollandse maatjes
Klassiek met rode ui, gehakte kruiden, afgewerkt met cress-scheuten
€15
½ Canadese babykreeft met licht pikante limoen-kruidenboter
€24
HOOFDGERECHTEN
Op vel gebakken pladijsfilet met lamsoren,
puree van zoete aardappel, veloute van paprika en een krokantje van brickdeeg
€29
Gebraden lamskroon met seizoensgroenten,
puree met gebakken look en een braadjus met honing, tijm en verveine
€34
DESSERTS
Huisbereid citroentaartje op boterkoekbodem,
frambozen en vanille-yoghurt
€13
“Mokka Mokka Mokka”
koffie in 3 texturen
Parfait/panacotta”cappuccino”/Kahlua
€14
VOORGERECHTEN
“Tapasbordje” (ideaal om met 2 te delen)
4 gevarieerde hapjes van de kaart
TOP!
€ 33
Plankje van vleeswaar “De COBOCCA”
(In samenwerking met beenhouwerij “Van Sanden” bereiden wij zelf deze COPPAham)
vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes
€19
“Vitello Tonato Anders”
Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden
met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan
€20
Verse tartaar van rund met rucola, mini prunella, parmesan,
limoenmayonaisse en een broodkrokantje
€19
Huisbereide garnaalkroketten
met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing
€19
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer,
wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
€23
Terrine van ganzenlever met vijgencompot, portosiroop
peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast
€22
SALADES & PASTA'S
Vegetarische salade van verse marktgroenten en drie vinaigrettes
vg €14/ hg €19
Palourdes al vongole met linguinipasta in witte wijn, boter en look
vg €18/ hg €24
Kaastruffelkroketten, een uitgebreide salade met marktgroenten en truffelmayonaisse
vg €17/ hg €23
Verse lintpasta met tartufata, boschampignons en basilicum
vg €16/ hg €22
HOOFDGERECHTEN
Black Agnus USA Tomahawk (per 2 personen) +-1,1kg
geserveerd met verse frieten, een fris slaatje
en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
€42pp
Gegrilde filet pur met verse frieten, een fris slaatje
en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
€37
Onze klassieker “de Robespièrre”
Gebakken Belgisch witblauw rund met rucola, honingtomaatjes,
parmesan, aardappelteentjes, kappertjes
en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette
€29
Krokant gebakken kalfszwezerik met boschampignons,
pomme dauphinnes en porto-saus
€34
Op vel gebakken parelhoen met gebakken aardappelen,
verse groenten en kalfsjus met spekjes
€30
Kabeljauwfilet met gebakken marktgroenten,
puree en kervelbotersaus
€29
Wilde zeebaarsfilet met krokante rosti,
zeekraal en dragonsaus
€36
DESSERTS
Mousse van mascarpone met verse aardbeien, frambozencoulis en cantuccinicrumble
€12
“Moelleux au chocolat”
Chocoladecakeje met binnenin vloeiende chocolade en vergezeld door vanille-ijs
€12
Huisbereid nougat-ijs met spongecake karamelsiroop en rood fruit
€11
“De snoepzonde”(fingerfood) Verse Oliebollen van rozijnenbrood
€12
“Klassieke Dame blanche” Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
€12
Plankje van 4 verschillende kazen,
vergezeld met een verse vijgencompot, studentenhaver en rozijnenbrood-toast
€14
DEGUSTIEFJES VOOR DE “GENIETERS”
“Het Madeira Quartetje”: Een proeverij van Madeira’s Boal/Verdelho/Sercial/Malvasia
€ 22
“Een glazen dessertje”: Een dessertwijn voor begeleiding bij of als snoepje achteraf
€ 6
“Carajillo”: Spaans degustiefje van espresso en Veterano
€ 8
Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.
MENUKAART
VOORGERECHTEN
-
"Tapabordje" €29
4 gevarieerde hapjes van de kaart (ideaal om te delen)
-
Plankje van vleeswaar “De COBOCCA” €18
(In samenwerking met beenhouwerij "Van Sanden" bereiden wij zelf deze COPPAham) vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes
-
“Vitello Tonato Anders” €19
Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan
-
Verse tartaar van rund €18
met rucola, mini prunella, parmesan, limoenmayonaisse en een broodkrokantje
-
Huisbereide garnaalkroketten €17
met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing
-
Tataki van tonijn €19
met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
-
Terrine van ganzenlever €19
met vijgencompot, portosiroop peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast
HOOFDGERECHTEN
-
Black Agnus Tomahawksteak (per 2 personen) +-1,1kg €38pp
geserveerd met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Gegrilde filet pur €35
met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Onze klassieker "de Robespièrre" Gebakken rundsrumsteak €28
met rucola, honingtomaatjes, parmesan, aardappelteentjes, kappertjes en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette
-
Krokant gebakken kalfszwezerik €33
met boschampignons, pomme dauphinnes en porto-saus
-
Op vel gebakken parelhoen €28
met gebakken aardappelen, verse groenten en kalfsjus met spekjes
-
Kabeljauwfilet €27
met gebakken marktgroenten, puree en kervelbotersaus
-
Wilde zeebaarsfilet 34
met krokante rosti, zeekraal en dragonsaus
SALADES & PASTA'S
-
Vegetarische salade €14/€19
van verse marktgroenten en drie vinaigrettes
-
Palourdes al vongole €18/€24
met linguinipasta in witte wijn, boter en look
-
Kaastruffelkroketten €17/€23
, een uitgebreide salade met marktgroenten en truffelmayonaisse
-
Verse lintpasta met tartufata, €16/€22
boschampignons en basilicum
DESSERTS
-
Mousse van mascarpone €12
met verse aardbeien, frambozencoulis en cantuccinicrumble
-
“Moelleux au chocolat” €12
Chocoladecakeje met binnenin vloeiende chocolade en vergezeld door vanille-ijs
-
Huisbereid nougat-ijs €11
met spongecake karamelsiroop en rood fruit
-
“De snoepzonde”(fingerfood €12
) Verse Oliebollen van rozijnenbrood
-
“Klassieke Dame blanche” €12
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
-
Plankje van 4 verschillende kazen €14
vergezeld met een verse vijgencompot, studentenhaver en rozijnenbrood-toast
DEGUSTIEFJES VOOR DE “GENIETERS”
vg
-
Verse Hollandse maatjes 15
Klassiek met rode ui, gehakte kruiden, afgewerkt met cress-scheuten
-
½ Canadese babykreeft 24
met licht pikante limoen-kruidenboter
-
hg
-
Op vel gebakken pladijsfilet 29
met lamsoren, puree van zoete aardappel, veloute van paprika en een krokantje van brickdeeg
-
Gebraden lamskroon 34
met seizoensgroenten, puree met gebakken look en een braadjus met honing, tijm en verveine
-
desserts
-
Huisbereid citroentaartje 13
op boterkoekbodem, frambozen en vanille-yoghurt
-
“Mokka Mokka Mokka” 13
koffie in 3 texturen Parfait/panacotta”cappuccino”/Kahlua
Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.
Info & Reservaties
Telefoon
Adres
Wijnegemsteenweg 39,
2970 ‘s-Gravenwezel (Schilde) – BE
Openingsuren
Dinsdag tem Vrijdag: 12u-14u / 18u-22u
Zaterdag: 18u-22u
Zondag en Maandag: gesloten
Onze jaarlijkse vakantie is van 16/08 tem 03/09