RESTAURANT BOCA - logo

Welkom
Beste klanten & vrienden

In “de parel der voorkempen” en het centrum van ’s Gravenwezel vind ons gezellig restaurant

Eigenaar/chefkok Tom Quanten presenteert een hedendaagse keuken, waarbij we gebruik maken van verse seizoensgebonden producten,  die hij met passie bereiden tot regelrechte pareltjes.

Onze suggesties worden maandelijks of volgens seizoensgebonden vernieuwd

Tijdens de zomermaanden kan u op het verwarmd overdekt terras genieten van een heerlijk zuiders diner met een ondergaande zon.

Ook met groepen kan u steeds in restaurant Boca terecht.

Voor vragen en online reservaties kan u ons contacteren via info@restaurantboca.

Volg ons ook op

MENUKAART

VOORGERECHTEN

  • "Tapabordje" €29

    4 gevarieerde hapjes van de kaart (ideaal om te delen)

  • Plankje van vleeswaar “De COBOCCA” €18

    (In samenwerking met beenhouwerij "Van Sanden" bereiden wij zelf deze COPPAham) vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes

  • “Vitello Tonato Anders” €19

    Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan

  • Verse tartaar van rund €18

    met rucola, mini prunella, parmesan, limoenmayonaisse en een broodkrokantje

  • Huisbereide garnaalkroketten €17

    met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing

  • Tataki van tonijn €19

    met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi

  • Terrine van ganzenlever €19

    met vijgencompot, portosiroop peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast

HOOFDGERECHTEN

  • Black Agnus Tomahawksteak (per 2 personen) +-1,1kg €38pp

    geserveerd met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus

  • Gegrilde filet pur €35

    met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus

  • Onze klassieker "de Robespièrre" Gebakken rundsrumsteak €28

    met rucola, honingtomaatjes, parmesan, aardappelteentjes, kappertjes en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette

  • Krokant gebakken kalfszwezerik €33

    met boschampignons, pomme dauphinnes en porto-saus

  • Op vel gebakken parelhoen €28

    met gebakken aardappelen, verse groenten en kalfsjus met spekjes

  • Kabeljauwfilet €27

    met gebakken marktgroenten, puree en kervelbotersaus

  • Wilde zeebaarsfilet 34

    met krokante rosti, zeekraal en dragonsaus

SALADES & PASTA'S

Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.

Info & Reservaties

Telefoon

E-mail

Volg ons ook op

Adres

Wijnegemsteenweg 39,
2970 ‘s-Gravenwezel (Schilde) – BE

Openingsuren

Dinsdag tem Vrijdag: 12u-14u / 18u-22u
Zaterdag: 18u-22u

Zondag en Maandag: gesloten

Reserveer hier

Restaurant Boca
Wijnegemsteenweg 39, 2970 's-Gravenwezel - België