RESTAURANT BOCA - logo

Welkom!

Beste klanten en vrienden!
Wij zijn van de partij op het foodfestival Wezel-Culinair op 02-03-04/09

tot dan

In “de parel der voorkempen” en het centrum van ’s Gravenwezel vind ons gezellig restaurant

Eigenaar Tom Quanten verwelkomt u in de zaak en begeleid u tijdens het dinner, alsook presenteert hij een hedendaagse keuken, waarbij onze chef vooral gebruik maakt van verse seizoensproducten.

Onze suggesties worden maandelijks of volgens seizoensproducten vernieuwd

Tijdens de zomRestaurant boca - terras schildeermaanden kan u op het verwarmd terras genieten van een heerlijk zuiders diner in de zon.

Ook met groepen kan u steeds in restaurant Boca terecht.

Voor vragen en online reservaties kan u ons contacteren via info@restaurantboca.

Volg ons ook op

MENUKAART

VOORGERECHTEN

  • "Tapabordje" €29

    4 gevarieerde hapjes van de kaart (ideaal om te delen)

  • Plankje van vleeswaar “De COBOCCA” €18

    (In samenwerking met beenhouwerij "Van Sanden" bereiden wij zelf deze COPPAham) vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes

  • “Vitello Tonato Anders” €19

    Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan

  • Verse tartaar van rund €18

    met rucola, mini prunella, parmesan, limoenmayonaisse en een broodkrokantje

  • Huisbereide garnaalkroketten €17

    met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing

  • Tataki van tonijn €19

    met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi

  • Terrine van ganzenlever €19

    met vijgencompot, portosiroop peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast

HOOFDGERECHTEN

  • Black Agnus Tomahawksteak (per 2 personen) +-1,1kg €38pp

    geserveerd met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus

  • Gegrilde filet pur €35

    met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus

  • Onze klassieker "de Robespièrre" Gebakken rundsrumsteak €28

    met rucola, honingtomaatjes, parmesan, aardappelteentjes, kappertjes en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette

  • Krokant gebakken kalfszwezerik €33

    met boschampignons, pomme dauphinnes en porto-saus

  • Op vel gebakken parelhoen €28

    met gebakken aardappelen, verse groenten en kalfsjus met spekjes

  • Kabeljauwfilet €27

    met gebakken marktgroenten, puree en kervelbotersaus

  • Wilde zeebaarsfilet 34

    met krokante rosti, zeekraal en dragonsaus

SALADES & PASTA'S

Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.

Info & Reservaties

Telefoon

E-mail

Volg ons ook op

Adres

Wijnegemsteenweg 39,
2970 ‘s-Gravenwezel (Schilde) – BE

Openingsuren

Dinsdag tem Vrijdag: 12u-14u / 18u-22u
Zaterdag: 18u-22u

Zondag en Maandag: gesloten
Onze jaarlijkse vakantie is van 30/08 tem 21/09

Reserveer hier (Gelieve minstens 1 dag op voorhand te mailen. Indien u de dag zelf wil reserveren, graag telefonisch)

Restaurant Boca
Wijnegemsteenweg 39, 2970 's-Gravenwezel - België