
VALENTIJNMENU
VAN 10/02 TEM 18/02 BESCHIKBAAR
€75 PP
2 Hapjes van de Chef
~
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer,
wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
~
Op vel gebakken skreifilet met prei, pancetta
en een beurre blanc met grijze garnalen
~
Melkkalf entrecote met gebrande lente ui,
zoete aardappelpuree en een sausje van Guinea peper
~
Toffee gebakje met butterscotch van banaan
en een salsa van ananas,banaan en limoen
In “de parel der voorkempen” en het centrum van ’s Gravenwezel vind ons gezellig restaurant
Eigenaar Tom Quanten verwelkomt u in de zaak en begeleid u tijdens het dinner, alsook presenteert hij een hedendaagse keuken, waarbij onze chef Gregory Cresens gebruik maakt van verse seizoensproducten en deze met passie bereid tot regelrechte pareltjes.
Onze suggesties worden maandelijks of volgens seizoensproducten vernieuwd
Tijdens de zomermaanden kan u op het verwarmd terras genieten van een heerlijk zuiders diner met een ondergaande zon.
Ook met groepen kan u steeds in restaurant Boca terecht.
Voor vragen en online reservaties kan u ons contacteren via info@restaurantboca.
MENUKAART
SUGGESTIES
VOORGERECHTEN
XL-scampi met een Oosters slaatje,
bloemkoolcouscous en een Thaise vinaigrette
€ 22
Duo van knapperig buikspek en varkenspootkroket
met aardpeer en postelein
€ 24
HOOFDGERECHTEN
Melkkalf entrecote met gebrande lente ui,
zoete aardappelpuree en een sausje van Guinea peper
€ 33
Op vel gebakken tarbotfilet met boschampignons,
pastinaak, geconfijte uitjes, geplette aardappel en beurre blanc
€ 42
DESSERTS
Toffee gebakje met butterscotch van banaan
en een salsa van ananas,banaan en limoen
€ 14
Italian Coffee “Anders”
Koffiemousse met amaretto-chocolade vulling en amarettikoekjes
€ 14
VOORGERECHTEN
“Tapasbordje” (ideaal om met 2 te delen)
4 gevarieerde hapjes van de kaart
TOP!
€ 33
Plankje van vleeswaar “De COBOCCA”
(In samenwerking met beenhouwerij “Van Sanden” bereiden wij zelf deze COPPAham)
vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes
€19
“Vitello Tonato Anders”
Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden
met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan
€20
Verse tartaar van rund met rucola, mini prunella, parmesan,
limoenmayonaisse en een broodkrokantje
€19
Huisbereide garnaalkroketten
met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing
€19
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer,
wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
€23
Pulled pork in een open krokante taco met BBQsaus, guacamole,
pancetta crisps en koriander
€ 21
SALADES & PASTA'S
Vegetarische salade van verse marktgroenten en drie vinaigrettes
vg €14/ hg €19
Palourdes al vongole met linguinipasta in witte wijn, boter en look
vg €18/ hg €24
Kaastruffelkroketten, een uitgebreide salade met marktgroenten en truffelmayonaisse
vg €17/ hg €23
Verse lintpasta met tartufata, boschampignons en basilicum
vg €16/ hg €22
HOOFDGERECHTEN
Black Agnus USA Tomahawk (per 2 personen) +-1,1kg
geserveerd met verse frieten, een fris slaatje
en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
€42pp
Gegrilde filet pur met verse frieten, een fris slaatje
en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
€37
Onze klassieker “de Robespièrre”
Gebakken Belgisch witblauw rund met rucola, honingtomaatjes,
parmesan, aardappelteentjes, kappertjes
en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette
€29
Krokant gebakken kalfszwezerik met boschampignons,
pomme dauphinnes en porto-saus
€34
Op vel gebakken parelhoen met gebakken aardappelen,
verse groenten en kalfsjus met spekjes
€30
Kabeljauwfilet met gebakken marktgroenten,
puree en kervelbotersaus
€29
Wilde zeebaarsfilet met krokante rosti,
zeekraal en dragonsaus
€36
DESSERTS
Café glacé
€12
“Moelleux au chocolat”
Chocoladecakeje met binnenin vloeiende chocolade en vergezeld door vanille-ijs
€12
Huisbereid nougat-ijs met spongecake karamelsiroop en rood fruit
€11
“De snoepzonde”(fingerfood) Verse Oliebollen van rozijnenbrood
€12
“Klassieke Dame blanche” Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
€12
Plankje van 4 verschillende kazen,
vergezeld met een verse vijgencompot, studentenhaver en rozijnenbrood-toast
€14
DEGUSTIEFJES VOOR DE “GENIETERS”
“Het Madeira Quartetje”: Een proeverij van Madeira’s Boal/Verdelho/Sercial/Malvasia
€ 22
“Een glazen dessertje”: Een dessertwijn voor begeleiding bij of als snoepje achteraf
€ 6
“Carajillo”: Spaans degustiefje van espresso en Veterano
€ 8
Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.
MENUKAART
VOORGERECHTEN
-
"Tapabordje" €29
4 gevarieerde hapjes van de kaart (ideaal om te delen)
-
Plankje van vleeswaar “De COBOCCA” €18
(In samenwerking met beenhouwerij "Van Sanden" bereiden wij zelf deze COPPAham) vergezeld met enkele huisbereide foccaciatoastjes
-
“Vitello Tonato Anders” €19
Porchettaham(smeuig Italiaans varkensgebraad) dun gesneden met mousse van tonijn, kappertjes, waterkers en parmesan
-
Verse tartaar van rund €18
met rucola, mini prunella, parmesan, limoenmayonaisse en een broodkrokantje
-
Huisbereide garnaalkroketten €17
met een salsa van komkommer en grijze garnaal en mosterddressing
-
Tataki van tonijn €19
met zoetzure komkommer, wakame, sesampoeder, sojasaus en wasabi
-
Terrine van ganzenlever €19
met vijgencompot, portosiroop peperkoekpoeder en rozijnenbrood-toast
HOOFDGERECHTEN
-
Black Agnus Tomahawksteak (per 2 personen) +-1,1kg €38pp
geserveerd met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Gegrilde filet pur €35
met verse frieten, een fris slaatje en keuze uit peperroom/bearnaise/kalfsjus
-
Onze klassieker "de Robespièrre" Gebakken rundsrumsteak €28
met rucola, honingtomaatjes, parmesan, aardappelteentjes, kappertjes en keuze uit balsamicovinaigrette/truffelvinaigrette
-
Krokant gebakken kalfszwezerik €33
met boschampignons, pomme dauphinnes en porto-saus
-
Op vel gebakken parelhoen €28
met gebakken aardappelen, verse groenten en kalfsjus met spekjes
-
Kabeljauwfilet €27
met gebakken marktgroenten, puree en kervelbotersaus
-
Wilde zeebaarsfilet 34
met krokante rosti, zeekraal en dragonsaus
SALADES & PASTA'S
-
Vegetarische salade €14/€19
van verse marktgroenten en drie vinaigrettes
-
Palourdes al vongole €18/€24
met linguinipasta in witte wijn, boter en look
-
Kaastruffelkroketten €17/€23
, een uitgebreide salade met marktgroenten en truffelmayonaisse
-
Verse lintpasta met tartufata, €16/€22
boschampignons en basilicum
DESSERTS
-
Mousse van mascarpone €12
met verse aardbeien, frambozencoulis en cantuccinicrumble
-
“Moelleux au chocolat” €12
Chocoladecakeje met binnenin vloeiende chocolade en vergezeld door vanille-ijs
-
Huisbereid nougat-ijs €11
met spongecake karamelsiroop en rood fruit
-
“De snoepzonde”(fingerfood €12
) Verse Oliebollen van rozijnenbrood
-
“Klassieke Dame blanche” €12
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
-
Plankje van 4 verschillende kazen €14
vergezeld met een verse vijgencompot, studentenhaver en rozijnenbrood-toast
DEGUSTIEFJES VOOR DE “GENIETERS”
vg
-
Verse Hollandse maatjes 15
Klassiek met rode ui, gehakte kruiden, afgewerkt met cress-scheuten
-
½ Canadese babykreeft 24
met licht pikante limoen-kruidenboter
-
hg
-
Op vel gebakken pladijsfilet 29
met lamsoren, puree van zoete aardappel, veloute van paprika en een krokantje van brickdeeg
-
Gebraden lamskroon 34
met seizoensgroenten, puree met gebakken look en een braadjus met honing, tijm en verveine
-
desserts
-
Huisbereid citroentaartje 13
op boterkoekbodem, frambozen en vanille-yoghurt
-
“Mokka Mokka Mokka” 13
koffie in 3 texturen Parfait/panacotta”cappuccino”/Kahlua
Gelieve vanaf 5 personen de keuze te beperken
om de kwaliteit van de keuken te kunnen behouden aub.
Info & Reservaties
Telefoon
Adres
Wijnegemsteenweg 39,
2970 ‘s-Gravenwezel (Schilde) – BE
Openingsuren
Dinsdag tem Vrijdag: 12u-14u / 18u-22u
Zaterdag: 18u-22u
Zondag en Maandag: gesloten